Diplomigalleria

Vuoden digiosaaja

Agata Sadowska
Talent Base Oy

Agata päätti viedä Lean Agile -osaamisensa nextille levelille ja niin myös teki - ja ällistyttävässä ajassa. Ensin TB:n omat SAFe-kurssit - check. Sitten SAFe Program Consultant -kurssi Sveitsissä + serti haltuun ennätysnopeassa ajassa. Sitten jo ensimmäistä kurssia pitämään. Huikea asenne!

Vuoden digiosaaja

Katja Leppälä
Talent Base Oy

Suomen uusin CDMP Practitioner sertifioitu datan hallinnan ammattilainen ja toinen laatuaan!

Vuoden digiosaaja

Heikki Ilvessalo
Castrén & Snellman

Toimialansa peloton digiuudisraivaaja. Rakensi ymmärrystä ja osaamista datasta, keinoälystä ja robotiikasta sekä digitaalisten palveluiden merkityksestä kauan ennen yleistä digihypeä.

Vuoden digiosaaja

Jonna Vainikainen
Castrén & Snellman

Poikkeuksellista toimialansa sisältöosaamista, tarkkuutta, sitkeyttä ja suunnitelmallisuutta digihankkeisiin tuova moniottelija.

Vuoden digiosaaja

Sami Koivumäki
Sogeti Finland

Laadunhallinnan mestari, prosessien ja ketterän kehityksen sankari. Jira-jumala.

Vuoden digiteko

#Suomiretki
Marinella Himari

Yksi nerokas aihetunniste voi tehdä paljon hyvää. #Suomiretki on edistänyt kotimaan luonnon ja matkailun tunnettuutta digitaalisen maailman parhaalla voimalla – yhteisöllisyydellä.

Vuoden digiosaaja

Olavi Paananen
Särmä Digital

Todellinen ammattilainen, digin moniosaaja ja herrasmies.

Kuukauden digiteko

#TB10Stories
Talent Base Oy

Talent Basen 10-vuotista taivalta juhlistava #TB10Stories kerää yhteen ihmisiä ja tarinoita, jotka avaavat ratkaisumuotoilun maailmaa suurelle yleisölle. Kampanja tuo IT-alasta esiin näkökulman, joka ei julkisuudessa usein näy, ja voi innostaa ihmisiä hakeutumaan alalle.